| AC REAL s.r.o.

blog

REALITNÍ ZPRAVODAJ

Zakládáme si na profesionálním a individuálním přístupu ke každému zákazníkovi.

Reference

Náklady na stavbu nového domu stále rostou. Právě to může být jeden z hlavních faktorů, který mnoho lidí od novostavby odradí. A není se čemu divit – za poslední rok vzrostly náklady na novostavbu zhruba o pětinu, tj. asi o 900 tisíc korun. Pořád však existují cesty, jak si splnit sen o vlastním bydlení. Jednou z možností je nákup staršího domu.

I když byty mizí z trhu rychlostí blesku, cesta od jednoho majitele k druhému může být někdy během na dlouhou trať. Jak dlouho trvá, než je váš nový byt skutečně váš, a na co nezapomenout, aby převod nemovitosti proběhl co nejrychleji?

Podkrovní byty a lofty se na realitním trhu nikdy dlouho neohřejí – zájem o ně je obrovský. Patříte mezi fanoušky romantického bydlení se střešními okny, trámy a bez dupajících sousedů nad vámi? Poradíme vám, na co se zaměřit při výběru i následné rekonstrukci vašeho podkrovního království.

Chystáte se na prodej vaší chaty nebo chalupy? O tento druh nemovitostí je v dnešní době nebývalý zájem, je tedy velká šance, že se vám prodej opravdu vyplatí a získáte až několikanásobek pořizovací ceny. Poradíme vám, kdy je nejlepší čas na prodej a co všechno při něm zohlednit.

Investice do nemovitostí je i přes jejich nebývale vysokou cenu a stále vyšší úrokovou sazbu i nadále považována za jednu z nejrozumnějších investic. Víte, jak velké byty se na trhu s realitami moc dlouho neohřejí?

Informace o zdražování hypoték pravděpodobně neunikla žádnému zájemci o vlastní bydlení, stejně jako žádnému majiteli nemovitosti, který plánuje její prodej. Jaký vliv budou mít přísnější podmínky při schvalování hypoték na trh s realitami?

Novinky na facebooku

naše výhody

PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI

benefits

Poradíme vám s výběrem nemovitosti

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Postaráme se o vaši nemovitost

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Zařídíme veškeré papírování

Vypracujeme veškeré smlouvy, zajistíme financování, vyřídíme hypotéku

benefits

Máme dlouholeté zkušenosti

Na trhu působíme již od roku 2005

benefits

S námi dostanete za svoji nemovitost maximum

Za dobu naší existence jsme klientům přinesli již více než 2.000.000.000,-

benefits

Poradíme Vám s každým obchodem

Máme osobní praxi, kupujeme, rekonstruujeme, prodáváme, či pronajímáme nemovitosti, nejsme jen teoretici, ale vše známe z vlastní praxe

telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00