| AC REAL s.r.o.

blog

Proč se vyplatí investovat do horského apartmánu?

Proč se vyplatí investovat do horského apartmánu?

Češi jsou známí chalupáři a útěk do přírody mají v krvi. Každopádně starost o chatu či chalupu může být pro náš současný hektický životní styl trochu moc. Jak to tedy udělat, pokud si stále chcete dopřát víkendový oddech v přírodě kdykoliv se vám zachce, ale bez nutnosti náročné údržby? Odpovědí může být plně vybavený apartmán v horském resortu.

Jako doma, ale s hotelovým servisem

Horské resorty nabízí k prodeji i pronájmu plně vybavené apartmány. Úroveň služeb i zázemí se nedá s tradiční chatou či chalupou srovnávat. Velkou výhodou je možnost kdykoliv přijet a zrelaxovat se v panenské přírodě českých pohoří.

Horské apartmány si lidé často spojují se zimní sezónou a lyžováním, ovšem hory v létě i mimo hlavní sezónu mají také své nepopiratelné kouzlo. Výhodou je, že se u horských apartmánů nemusíte prakticky o nic starat – recepce zajistí úklid apartmánu za vás a vy nemusíte objekt nijak zazimovávat ani se strachovat, že vám ho v době vaší nepřítomnosti vykradou. Celý objekt je přirozeně střežen a vy tak můžete klidně spát.

Mimo standardní služby recepce vám horský komplex poskytuje i další služby, jako je například wellness nebo golfový trenažér. Nudit se tedy rozhodně nebudete, i kdyby se počasí zrovna příliš nevyvedlo.

Krása Krkonoš za každého počasí

Horské vrcholky Krkonoš lákají vášnivé lyžaře, cyklisty i turisty po celý rok. Ať už se chcete vydat na Sněžku, udělat si lehkou procházku nebo vyrazit na túru, Krkonoše zkrátka mají vždy co nabídnout. Jelikož je o naše nejvyšší pohoří takový zájem po celý rok, můžete v době své nepřítomnosti apartmán pronajímat a mít z něj tak stabilní vedlejší příjem.

Právě pasivní příjem je jedna z největších výhod, které z pořízení horského apartmánu plynou. Jedná se o rozhodně výhodnější možnost, než koupě chaty, ve které strávíte jen několik týdnů v roce a po zbytek roku zůstane pravděpodobně zcela nevyužitá.

Milovníci památek si přijdou na své

Pokud raději holdujete kultuře a do lesa vás to příliš netáhne, Krkonoše pro vás také nabízí rozličné vyžití. V městečku Vrchlabí, kterému se také přezdívá „brána do Krkonoš“ najdete půvabný zámek ze 16. století s působivými parkem, arboretem a botanickým skleníkem. Zámek najdete také v Jilemnici nebo Horní Branné. Nebo prozkoumejte rozličná krkonošská muzea a výlet uzavřete výstupem na rozhlednu na kopci Žalý, odkud se vám naskytne úchvatný výhled do širého okolí.

Apartmán pro dva i pro celou rodinu

Vyberte si apartmán, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Hledáte útulné místečko pro dva, kam budete moci se svou drahou polovičkou jezdit na romantické víkendy? Nebo naopak sháníte velký apartmán, do kterého pohodlně směstnáte celou rodinu i příbuzenstvo? Hotelový komplex nabízí mnoho rozměrových variant, aby si na své přišel skutečně každý.

Kontaktujte nás

Ozvěte se nám s jakýmkoli dotazem

* povinné položky

Pomůžu Vám prodat Vaši nemovitost co nejdříve.

Irena Šneková
arrow
Irena Šneková
telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00