| AC REAL s.r.o.

blog

Jak nafotit nemovitost

Jak nafotit nemovitost

Prodáváte nemovitost a chcete přilákat co největší množství zájemců? Pak potřebujete vzbudit jejich pozornost! Tuto službu za Vás udělá především správně nafocený objekt. Fotografie jsou dnes součástí téměř všech inzerátů, liší se ale jejich kvalita. Právě ta je však určujícím faktorem, který rozhodne, zda bude mít potenciální kupec chuť se o nabídku dále zajímat.

Příprava na prvním místě

Přestože se může zdát, že na pořízení pár snímků nic není, v praxi rychle poznáte, že je to trochu jinak. Chcete-li co nejlépe nafotit svůj byt či dům, měli byste pamatovat na jednoduché trio: pořádek, světlo a tah na branku. Je samozřejmé, že nebudete fotit kuchyňský dřez plný špinavého nádobí nebo neustlanou postel. Součástí přípravy na focení by ale měla být také eliminace rušivých elementů, jako je například vana posázená nejrůznějšími kosmetickými přípravky či ručníky všech členů domácnosti umístěné v koupelně. Prostor zbavený zbytečností pomůže zájemci lépe si představit základní uspořádání bytu a promýšlet, jak by se v jednotce zařídil on.

Světlo a kompozice – dva klíče k úspěchu

Nyní již přichází na řadu samotné fotografování. Nemovitost foťte zásadně za dobrých světelných podmínek. Nemáte-li k dispozici jako pomocníka kvalitní blesk, využijte přímého denního světla. Bude-li interiér vypadat na fotografiích příliš tmavý, může v zájemci rychle vyvolat pocit, že se jedná o ponurý a stinný byt. Budou-li naopak jednotlivé pokoje příjemně světlé, vzbudíte v kupci dojem útulnosti, harmonie, a tím pádem i „domova“. Ve chvíli, kdy máte tento problém pod kontrolou, nezbývá než zvolit správnou kompozici. Pokud nevlastníte profesionální fotoaparát se širokoúhlým objektivem, který hravě zvládne zachytit na jednom snímku celou místnost, budete muset pořídit fotografií vícero. Nikdy nefoťte plošně proti stěně, spíše se zaměřte na pohled „do rohu“ a dominantní nebo zajímavé části, které chcete vyzdvihnout.

Zdá se Vám fotografování najednou složité nebo nejste s finálními snímky spokojeni? Neváhejte a obraťte se na naši realitní kancelář. Díky dlouholetým zkušenostem s prodejem nemovitostí Vám zajistíme pořízení kvalitních fotografií, které vyzdvihnou všechny přednosti objektu a naopak potlačí jeho případné nedostatky. V případě dražších realit využíváme přímo služeb profesionálního fotografa, jehož práce ještě zvýší potenciál Vaší komodity a zajistí její maximální možnou prodejnost. Navštivte nás ještě dnes, ať již zítra může Vaše nemovitost oslovit své zájemce!

Kontaktujte nás

Ozvěte se nám s jakýmkoli dotazem

* povinné položky

Pomůžu Vám prodat Vaši nemovitost co nejdříve.

Irena Šneková
arrow
Irena Šneková
telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00