| AC REAL s.r.o.

blog

Jak prodat byt přes realitku

Jak prodat byt přes realitku

Rozhodli jste se svěřit prodej své nemovitosti do rukou realitní kanceláře? Pak si jistě chcete ušetřit starosti a vyvarovat se nejrůznějších administrativních a právních nástrah. Právě tady ale platí známé „důvěřuj, ale prověřuj“.

Výběr renomované kanceláře je alfou a omegou bezproblémové spolupráce a hladkého průběhu každé realitní transakce. V dnešní době je trh doslova přesycen nejrůznějšími společnostmi, které slíbí i modré z nebe, jen aby přilákaly klientelu. Chcete-li mít jistotu, že zvolíte správně, následující kroky Vám mohou posloužit jako základní vodítko:

  1. Sídlo firmy
    Prvním z ukazatelů je stálá adresa, na které firmu najdete. Nemá-li společnost vlastní kancelář a nabídne Vám pouze kontakt prostřednictvím telefonu či e-mailu, měli byste ihned zpozornět.
  2. Solidní realitka by měla klientovi vždy nabídnout spolupráci prostřednictvím exkluzivní smlouvy, na jejímž základě se stane jeho výhradním zástupcem a přebere kompletní agendu spojenou s prodejem.
  3. Renomovaná kancelář poskytne klientovi komplexní servis služeb, od přípravy nemovitosti k prodeji až po právní servis. Profesionálové nepracují podle předem stanovené šablony, ale naopak vždy přizpůsobí chod prodeje individuálním přáním klienta.

Vytipovali jste si realitní kancelář, ale pořád váháte? Není nic jednoduššího než si firmu tak trochu prověřit. Nechte si coby potenciální klient představit vybranou nemovitost a ihned můžete sledovat její prezentaci v praxi. Pozornost věnujte nejen přístupu zaměstnanců, ale také jejich připravenosti. Skutečný odborník by měl znát nabízenou nemovitost od A do Z a dokázat adekvátně reagovat na všechny Vaše otázky.

Přijďte k nám

Stále jste ještě nenašli vhodného kandidáta? Pak si domluvte nezávaznou schůzku v naší kanceláři. Každou nemovitost chápeme jako individualitu a jako takové jí ušijeme marketingový plán přesně na míru. Není pro nás důležitá kvantita, ale kvalita, proto jsme svým klientům stále k dispozici. Věříme, že právě vzájemná důvěra a součinnost je klíčem k úspěchu a rádi převezmeme starost o Váš byt na svá bedra.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Kontaktujte nás

Ozvěte se nám s jakýmkoli dotazem

* povinné položky

Pomůžu Vám prodat Vaši nemovitost co nejdříve.

Irena Šneková
arrow
Irena Šneková
telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00