| AC REAL s.r.o.

blog

Jak rychle prodat byt

Jak rychle prodat byt

Prodej nemovitosti představuje vždy náročný proces, který se může protáhnout na několik měsíců, mnohdy i let. Dostali jste se do situace, kdy musíte prodat váš byt co nejrychleji? Ať už se stěhujete za prací či potřebujete finanční hotovost na koupi nového bydlení, poradíme vám, jak na to.  

Na vlastní pěst nebo s odborníkem?

Na začátku máte v zásadě dvě možnosti – pokusit se prodat byt vlastními silami nebo přizvat na pomoc realitní kancelář. Pokud se rozhodnete pustit do transakce na vlastní pěst a svět realit nemáte v malíčku, musíte se připravit, že se celá záležitost může značně protáhnout a ještě budete na prodeji tratit. Klienti mají často jasnou představu, jaký obnos chtějí za svoji nemovitost získat, ale nadsazená cena bývá často důvodem, proč byt visí dlouhé týdny bez povšimnutí v inzerci. Naopak profesionálně vyškolení makléři mají aktuální přehled o stavu nabídky a poptávky a dokáží nastavit prodejní kritéria přesně tak, aby nemovitost v co nejkratším možném čase na trhu uspěla.  

Pokud zvažujete prodej bytu, neváhejte a navštivte nás v AC Real. Naši odborníci s vámi celou záležitost důkladně proberou a připraví prodejní strategii na míru vaší nemovitosti. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se reagovat přesně na jeho potřeby. Díky tomu u nás můžete získat finanční zálohu již při podpisu exkluzivní smlouvy. Ihned tak budete mít k dispozici hotovost, kterou můžete využít jako zálohu na koupi nového bydlení, které by vám jinak mohlo utéct.  

Správná prezentace = cesta k úspěchu

A jak budeme konkrétně postupovat? V prvním kroku zjistíme výhody a limity objektu, který následně pomocí nové služby home staging upravíme tak, aby zaujal co největší spektrum možných kupců. Následně pořídíme profesionální fotografie, které nechají vyniknout všem přednostem, kterými se byt pyšní. Materiál následně použijeme v tištěné inzerci a k prezentaci na prestižních profesionálních serverech, které mají na rozdíl od běžných stránek výrazně širší dosah k potenciálním klientům.  

Prohlídky bytu naplánujeme vždy s ohledem na vaše časové možnosti. Ve chvíli, kdy si se zájemcem „plácnete", začneme ihned připravovat prodejní dokumentaci. Samozřejmě za vás převezmeme veškerou komunikaci s úřady. Abychom vám stěhování, ať již ze starého bytu či do nového domova, ještě usnadnili, zapůjčíme vám na víkend naši dodávku (zcela zdarma).  

Jednoduše řečeno, rádi vás celou transakcí prodeje úspěšně provedeme. V každém kroku budeme postupovat tak, abychom vám ušetřili maximum starostí a zajistili co nejvyšší výnos. Domluvte si s námi schůzku a nad dobrou kávou probereme všechny detaily. Budeme se těšit na vaši návštěvu!

Kontaktujte nás

Ozvěte se nám s jakýmkoli dotazem

* povinné položky

Pomůžu Vám prodat Vaši nemovitost co nejdříve.

Irena Šneková
arrow
Irena Šneková
telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00