| AC REAL s.r.o.

blog

Realitní kanceláře v Brně

Realitní kanceláře v Brně

Malé i velké – pokud jste se rozhodli prodat či koupit nemovitost přes realitní kancelář, budete od počátku konfrontování s hotovým zástupem nejrůznějších společností. Zatímco počet realitek v Brně pořád stoupá, ne vždy doprovází tento nárůst kvalitní servis.

Na velikosti (ne)záleží

Zatímco velké kanceláře, jež jsou mnohdy součástí celorepublikového řetězce, se mohou pochlubit rozsáhlou klientelou i dlouholetými zkušenostmi, je třeba počítat s tím, že za dobré jméno se platí a na provizi nějakou tu korunu připlatíte. Naopak u menší společnosti na provizním poplatku sice ušetříte, ale pravděpodobně budete čelit omezenému rozsahu služeb. Na druhou stranu se nezařadíte do dlouhé fronty klientů a můžete očekávat osobnější přístup přizpůsobený na míru Vašim požadavkům. Ať už se přikloníte k jedné či druhé variantě, vyvarujte se zcela neznámých „garážových realitek“ a vsaďte na firmu, která se může prezentovat vlastním zázemím a dostatečným portfoliem klientů. Vždy Vám doporučujeme zvolit si regionální kancelář, která má dobrý přehled o zdejším realitním trhu a dokáže pro Vás vhodnou nemovitost rychle najít nebo ji naopak výhodně prodat.

Důvěřuj, ale prověřuj

Realitní kancelář může mít v médiích vynikající reklamu, ale není nad osobní zkušenost. Doporučujeme Vám ještě před uzavřením smlouvy vytipované firmy důkladně prověřit. Pokud se nechcete spoléhat na recenze klientů na internetu nebo zkušenosti svých známých, můžete si kancelář „proklepnout“ na vlastní pěst. Coby potenciální zákazník si domluvte nezávaznou schůzku nebo si nechte prezentovat některou z nabízených nemovitosti. Uvidíte, jaké služby můžete získat a jak se makléři chovají takříkajíc „v akci“.

Klient na prvním místě

Koupě či prodej nemovitosti představují zásadní životní krok, který s sebou nese řadu starostí. V AC Real si plně uvědomujeme důležitost tohoto procesu a je naší prioritou nabídnout Vám maximální servis. Na trhu se pohybujeme již řadu let a zakládáme si na dobrém jménu a individuálním přístupu ke klientům. Díky tomu můžeme nabídnout kombinaci služeb velkých realitních kanceláří s výhodami přátelské „rodinné“ společnosti. Spolupracujeme výhradně na exkluzivní smlouvu, abychom pro Vás mohli zajistit komplexní servis. Vždy se Vám plně přizpůsobíme a jednáme pouze ve vzájemné součinnosti. Zajistíme pro Vás vše, od výpisu z katastru přes kupní smlouvy až po pomoc se stěhováním. Pro Vaši maximální spokojenost uděláme zkrátka možné i nemožné.

Kontaktujte nás

Ozvěte se nám s jakýmkoli dotazem

* povinné položky

Pomůžu Vám prodat Vaši nemovitost co nejdříve.

Irena Šneková
arrow
Irena Šneková
telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00