| AC REAL s.r.o.

blog

REALITNÍ ZPRAVODAJ

Zakládáme si na profesionálním a individuálním přístupu ke každému zákazníkovi.

Reference

S nástupem sociálních sítí a jejich neustále vzrůstající popularitou se proměnilo mnoho společenských forem komunikace a jednání – a patří mezi ně i prodej či pronájem nemovitostí. Jak tento proces na sociálních sítích probíhá a jak můžete jejich sílu využít ke svému prospěchu, abyste inzerát proměnili v úspěšný prodej, nebo získání spolehlivého nájemníka jsme pro vás sepsali v dnešním článku.

 

 

Zpětná hypotéka je známá také pod pojmy obrácená, reverzní nebo seniorská hypotéka či renta z nemovitosti. Všemi těmito termíny je označován spotřebitelský úvěr, jenž má českým seniorům poskytnout přilepšení na důchod. Jaký je princip zpětné hypotéky, jaké instituce tuto formu úvěru nabízí a jaké jsou její klady a zápory? Na to vše se podíváme v dnešním článku.

Náklady na stavbu nového domu stále rostou. Právě to může být jeden z hlavních faktorů, který mnoho lidí od novostavby odradí. A není se čemu divit – za poslední rok vzrostly náklady na novostavbu zhruba o pětinu, tj. asi o 900 tisíc korun. Pořád však existují cesty, jak si splnit sen o vlastním bydlení. Jednou z možností je nákup staršího domu.

I když byty mizí z trhu rychlostí blesku, cesta od jednoho majitele k druhému může být někdy během na dlouhou trať. Jak dlouho trvá, než je váš nový byt skutečně váš, a na co nezapomenout, aby převod nemovitosti proběhl co nejrychleji?

Novinky na facebooku

naše výhody

PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI

benefits

Poradíme vám s výběrem nemovitosti

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Postaráme se o vaši nemovitost

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Zařídíme veškeré papírování

Vypracujeme veškeré smlouvy, zajistíme financování, vyřídíme hypotéku

benefits

Máme dlouholeté zkušenosti

Na trhu působíme již od roku 2005

benefits

S námi dostanete za svoji nemovitost maximum

Za dobu naší existence jsme klientům přinesli již více než 2.000.000.000,-

benefits

Poradíme Vám s každým obchodem

Máme osobní praxi, kupujeme, rekonstruujeme, prodáváme, či pronajímáme nemovitosti, nejsme jen teoretici, ale vše známe z vlastní praxe

telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00