| AC REAL s.r.o.

blog

REALITNÍ ZPRAVODAJ

Zakládáme si na profesionálním a individuálním přístupu ke každému zákazníkovi.

Reference

Chystáte se k prodeji nemovitosti, ale nevíte, za kolik ji nabídnout? Je třeba stanovit optimální sumu, která nebude ani tak nízká, že přiláká obrovské množství zájemců, ani tak vysoká, aby nabídka zůstala bez reakce. Jak toho dosáhnout? Možností je několik.

I když poptávka po nemovitostech v poslední době převyšuje nabídku, neznamená to, že se váš dům či byt výhodně prodá kdykoliv a v jakémkoliv stavu. Pokud chcete, aby si potenciální kupující vybrali zrovna vaši nemovitost a byli ochotni si za ni připlatit, je třeba ji prezentovat v tom nejlepším světle. Poradíme vám, jak vzbudit skvělý dojem s minimálními náklady a zvýšit tak hodnotu vámi nabízeného domu nebo bytu.

Jak dokazují data evropského statistického úřadu Eurostat, dokonce ani celosvětová koronavirová pandemie v Česku nezbrzdila trend neustále se zvyšujících cen nemovitostí. Situace se ovšem netýká pouze ČR, ale i ostatních států Evropské unie. Pokud přemýšlíte o prodeji nemovitosti, je na to nyní ideální čas.

Češi jsou známí chalupáři a útěk do přírody mají v krvi. Každopádně starost o chatu či chalupu může být pro náš současný hektický životní styl trochu moc. Jak to tedy udělat, pokud si stále chcete dopřát víkendový oddech v přírodě kdykoliv se vám zachce, ale bez nutnosti náročné údržby? Odpovědí může být plně vybavený apartmán v horském resortu.

Novinky na facebooku

naše výhody

PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI

benefits

Poradíme vám s výběrem nemovitosti

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Postaráme se o vaši nemovitost

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Zařídíme veškeré papírování

Vypracujeme veškeré smlouvy, zajistíme financování, vyřídíme hypotéku

benefits

Máme dlouholeté zkušenosti

Na trhu působíme již od roku 2005

benefits

S námi dostanete za svoji nemovitost maximum

Za dobu naší existence jsme klientům přinesli již více než 2.000.000.000,-

benefits

Poradíme Vám s každým obchodem

Máme osobní praxi, kupujeme, rekonstruujeme, prodáváme, či pronajímáme nemovitosti, nejsme jen teoretici, ale vše známe z vlastní praxe

telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00