| AC REAL s.r.o.

blog

REALITNÍ ZPRAVODAJ

Zakládáme si na profesionálním a individuálním přístupu ke každému zákazníkovi.

Reference

Prodej nemovitosti je v dnešní době krokem, na kterém nemůžete prodělat. Ačkoliv hodnota většiny domů a bytů v posledních dvou letech stoupla často i o desítky procent, prodej nemovitosti může přinést i výdaje. Jaké poplatky je třeba uhradit a z čí kapsy, si ujasníme v následujícím článku.

Chcete nebo musíte prodat svůj dům, u kterého nemáte doplacený hypoteční úvěr? Nedělejte si starosti, tento problém řeší prodávající i kupující dnes a denně, ať už kvůli rozrůstající se rodině, nebo rozvodu a následném vypořádání. Většina bank si je toho vědoma a prodeji nebrání. V dnešním článku se dozvíte všechno, co o prodeji domu zatíženého hypotékou musíte vědět, než se do něj pustíte.

Trh s realitami zažívá zlaté časy: přestože ceny bytů neustále stoupají, poptávka stále výrazně převyšuje nabídku. Ačkoliv se stále zvedají i úrokové sazby hypoték, pořád se dají považovat za poměrně nízké. Pokud dosáhnete na hypotéku nebo máte našetřeno, investice do nemovitosti stále patří mezi nejstabilnější možnosti uložení financí. V jaké lokalitě si pořídit byt, aby vám vynesl co nejvíce?

Momentální situace na trhu s nemovitostmi nahrává prodeji realit. Pokud vlastníte byt, dům či nebytové prostory ve slušném stavu a lokalitě, je téměř jisté, že si prodejem přijdete na víc peněz, než by vás ještě před pár lety vůbec napadlo. Výsledná suma může být ještě vyšší, jestliže nejprve investujete do rekonstrukce. Vynaložené peníze i úsilí se vám několikanásobně vrátí.

Novinky na facebooku

naše výhody

PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI

benefits

Poradíme vám s výběrem nemovitosti

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Postaráme se o vaši nemovitost

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Zařídíme veškeré papírování

Vypracujeme veškeré smlouvy, zajistíme financování, vyřídíme hypotéku

benefits

Máme dlouholeté zkušenosti

Na trhu působíme již od roku 2005

benefits

S námi dostanete za svoji nemovitost maximum

Za dobu naší existence jsme klientům přinesli již více než 2.000.000.000,-

benefits

Poradíme Vám s každým obchodem

Máme osobní praxi, kupujeme, rekonstruujeme, prodáváme, či pronajímáme nemovitosti, nejsme jen teoretici, ale vše známe z vlastní praxe

telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00