| AC REAL s.r.o.

blog

REALITNÍ ZPRAVODAJ

Zakládáme si na profesionálním a individuálním přístupu ke každému zákazníkovi.

Reference

Druhá vlna koronavirové krize opět přinesla neočekávané změny na realitním trhu. S čím v tuto chvíli můžete počítat a nadejde konečně obávaný pokles cen nemovitostí?

Máte k dispozici vlastní chatu či chalupu, kam téměř nejezdíte a je pro vás spíše přítěží? Potom se vyplatí zvážit její prodej – aktuálně je o rekreační nemovitosti obrovský zájem a nevyužitou chatu lze prodat za několikanásobně vyšší cenu než v přechozích letech.

 

 

Celosvětová pandemie zasáhla mnoho oblastí našeho života a přinesla nejednu změnu. Jak ovlivnila realitní trh? Je vhodné v dnešní době vůbec uvažovat o koupi či naopak prodeji nemovitosti? Nebo je rozumnější raději počkat na příchod lepších časů?

 

 

Koupě nemovitosti představuje zásadní krok, ke kterému přistupujeme jen párkrát za život. Jedná se o nákladnou investici, proto není dobré celou záležitost uspěchat a naopak je třeba před podpisem smlouvy vyhlédnuté bydlení řádně prověřit. Pojďme si říct, na co byste si měli dát pozor.

 

 

Koupě nemovitosti patří k nejzásadnějším krokům v životě. Jedná se však také o nákladnou investici, která vyžaduje důkladné prověření vybrané nemovitosti. Je důležité zaměřit se zejména na majetkoprávní vztahy, které napoví, není-li jednotka zatížena dluhy nebo kolik má celkem majitelů. Tato informace je zásadní pro následnou koupi a převod nemovitosti, neboť v případě více vlastníků musí být kupní smlouva uzavírána se všemi zainteresovanými. Jakým způsobem ale potřebné údaje získat?

Přemýšlíte o koupi bytu v Brně? Nebo zde již nemovitost vlastníte a rádi byste ji nabídli k prodeji? Ať se jedná o první či druhou variantu, obě spojuje jedno klíčové slovo – lokalita. Právě ta je totiž určujícím faktorem obou transakcí. 

Novinky na facebooku

naše výhody

PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI

benefits

Poradíme vám s výběrem nemovitosti

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Postaráme se o vaši nemovitost

Chodíme s vámi na prohlídky a jsme vám vždy nápomocní

benefits

Zařídíme veškeré papírování

Vypracujeme veškeré smlouvy, zajistíme financování, vyřídíme hypotéku

benefits

Máme dlouholeté zkušenosti

Na trhu působíme již od roku 2005

benefits

S námi dostanete za svoji nemovitost maximum

Za dobu naší existence jsme klientům přinesli již více než 2.000.000.000,-

benefits

Poradíme Vám s každým obchodem

Máme osobní praxi, kupujeme, rekonstruujeme, prodáváme, či pronajímáme nemovitosti, nejsme jen teoretici, ale vše známe z vlastní praxe

telefon

Volejte zdarma

731 516 417
icon

NAVŠTIVTE NÁS

Dělnická 397/39 Brno Komín 624 00